Communicatie & PR

om met de juiste boodschap je doelgroep te bereiken

"Communiceren doen we elke dag. We gaan gesprekken aan met elkaar en we wisselen bijvoorbeeld ideeën uit. Dit gaat niet altijd goed. Een boodschap overbrengen, en deze interpreteren zoals die is bedoeld, is een uitdaging op zich. Daarnaast word je vandaag de dag als individu overspoeld met media en uitingen. Hoe bereik je dan toch je doelgroep? Door eerst te luisteren, want je wilt de plank niet misslaan. Heb je een strategisch advies, communicatieplan of concrete uiting nodig? Dan ben je aan het juiste adres!"

Analyse en strategie

Effectieve communicatie begint met een goede analyse en een doordachte strategie die past bij je organisatiedoelstellingen en de situatie van het veld waarin je werkt.

Social media (organisch)

Sociale media zijn niet meer weg te denken. Iedereen denkt er iets mee te moeten doen, maar de keuze voor een platform hangt af van je doelgroep. Mijn expertise bevindt zich op LinkedIn, Facebook, Instagram en Tik Tok. Van strategie, tot planning en de uitvoering. Alles is mogelijk.

Interne en externe communicatie

Idealiter is er sprake van een samensmelting van de interne en externe communicatie van een organisatie. Je wilt immers dat je imago overeenkomt met het gedrag van de organisatie en je personeel.

Snel content nodig?

Ligt er al een jaarplan op de plank of heb je voor een spontane campagne of evenement content nodig? Ik schaar me makkelijk onder een concept en lever snel een artikel, blog, persbericht, redactioneel stuk of een complete nieuwsbrief op.

Public Relations (PR)

Wat PR zo belangrijk maakt? Als je als doel hebt om de publieke opinie of de houding van mensen te veranderen ten opzichte van je organisatie, jouw filosofie of aanbod, dan dien je zichtbaar te zijn op media waar meningen worden gevormd.

Evaluatie

Of het nu een compleet communicatieplan betreft voor je interne organisatie, een externe doelgroep of je hebt gewoon snel content nodig. Een evaluatie maakt altijd onderdeel uit van onze samenwerking, zodat we kunnen bepalen of het een succes.