Marketing

om te leiden tot een concrete aankoop of afname van een dienst of beleving

"Goede marketing bedrijven is een vak apart en er wordt vaak onderschat hoeveel disciplines er binnen de marketing worden onderscheiden. Dit betekent niet dat je ook alle mogelijk kanalen en middelen moet gaan inzetten om succesvol te zijn. Dit hangt af van meerdere factoren, zoals onder andere: je doelgroep, de omvang, het budget en je doelstellingen. Ben je op zoek naar een goed advies of een passende marketingstrategie? Heb je een doordacht marketingplan nodig of een concrete opdracht voor een stukje content of advertentie? Dan ben je aan het juiste adres!"

Analyse & strategie

Effectieve marketing begint met een goede analyse en een doordachte strategie die past bij je ondernemingsdoelstellingen en de situatie van de markt vandaag.

Management

Laat je de marketing op zijn beloop, verwacht dan geen goede resultaten. Een marketingplan, inclusief de globale jaarplanning brengt structuur en maakt het mogelijk om ook nog spontane campagnes te lanceren.

Media inkoop

Is jouw doelgroep goed vertegenwoordigd op televisie, radio en/of print? Dan kan ik de media inkoop verzorgen om op de juist momenten zichtbaar te zijn.

Social advertising

Wil je een groter bereik en frequente zichtbaarheid op social media? Laat mij je dan helpen met organische en betaalde social media campagnes op LinkedIn, Facebook, Instagram en TikTok.

Content Marketing

Bind je doelgroep of klant met pakkende content dat een eigen leven gaat leiden en jouw meer verkeer en klanten oplevert. Ik help je de juiste snaar te raken.

Evaluatie

Aan het einde van een campagne plannen we een kritische evaluatie in om tot nieuwe inzichten te komen en om te concluderen of het succesvol was of niet.